Tijdsregistratie

Werkuren bijhouden

Ontdek onze toepassingen

Tijdsregistratie, een waardevol gegeven binnen uw bedrijf!

De waarde van tijd binnen een bedrijf wordt vaak onderschat. Om die naar waarde te schatten, is het van essentieel belang dat uw werknemers aan tijdsregistratie doen. Traxgo weet dankzij jarenlange ervaring hoe die tijdsregistratie zo efficiënt mogelijk bijgehouden kan worden. Dankzij het Traxgo Track-and-Trace systeem kunt u zo gebruiksvriendelijk mogelijk de werkuren bijhouden van uw werknemers, alsook hun afwezigheden. U kunt eveneens hun verlofplanning eenvoudig opstellen.

Het principe van tijdsregistratie brengt ook een ander voordeel met zich mee: u kunt er correcter de lonen mee opstellen en efficiënter kosten mee berekenen. Zo kunt u het beleid van uw bedrijf optimaliseren. Bovendien verloopt het via ons handig platform allemaal automatisch en behoudt u steeds het overzicht over de werktijden van uw personeel.

tijdregistratie | werktijden | werkuren bijhouden

Nauwkeurige rapportering en verwerking

Tijdsregistratie is de eerste stap naar een efficiëntere manier van werken. De rapportering en verwerking van de arbeidstijden zal zorgen voor de eigenlijke winst van uw bedrijf. Door middel van tijdsregistratie krijgt u een inzicht in de bezetting, capaciteit en beschikbaarheid van uw werknemers. Dit is ook een handige tool voor de personeelsdienst.

Zelfstandigheid 

Medewerkers kunnen zelf hun eigen tijdsregistratie uitvoeren en beheren. Zo hoeft u daar praktisch niet in tussen te komen. Het proces moet efficiënt zijn om de loonverwerking zo goed mogelijk te laten verlopen.

Inzicht in personeelskosten

Dankzij tijdsregistratie krijgt u een inzicht in de personeelskosten en kunt u uw kosten beter beheren. Zo kunt u opsporen welke processen of werknemers verlieslatend zijn en de gepaste maatregelen treffen.

Tijdsregistratie toepassen kan tal van voordelen met zich meebrengen. Graag bekijken we met u welke deze voor uw bedrijf kunnen zijn. Neem dus gerust contact met ons op.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

 Ontdek ook alles over: