Waarom tijdsregistratie binnen uw bedrijf zo belangrijk is

Terug naar nieuws

Waarom online tijdsregistratie binnen uw bedrijf zo belangrijk is

tijdregistratie | werktijden | werkuren bijhouden

Er zijn nog altijd veel werknemers die hun werktijden niet correct bijhouden. Daarvoor zijn tal van verschillende redenen. Ten eerste, werknemers onderschatten vaak het belang van tijdsregistratie. Voor hen is dat vaak een omslachtige taak, terwijl het voor u als werkgever wel heel wat voordelen heeft.

Veel werknemers zien tijdregistratie als een last. Vaak worden de werktijden achteraf bijgehouden door naar mails en notities te kijken. Heel betrouwbaar is dat niet. Wanneer de uren niet correct bijgehouden worden, kan het zijn dat de klant minder moet betalen aangezien de werknemers te weinig werkuren inboekten. Daardoor lopen bedrijven veel inkomsten mis. Een nauwkeurige online tijdregistratie is dus van groot belang.

Werktijden online bijhouden met tijdsregistratie software

Werktijden online bijhouden kan nochtans op een simpele manier. Met de Traxgo software gaat online tijdsregistratie als nooit te voren. Met behulp van de tracking software van Traxgo is het zelfs mogelijk om alle verplaatsingen van uw werknemers bij te houden. Zo spaart u ook tijd uit bij het nagaan van een mobiliteitsvergoeding.

Interesse?

Contacteer ons voor meer informatie.

Lees meer over tijdregistratie