Werkuren online bijhouden Brussel

Online tijdregistratie

Ontdek onze toepassingen

Werkuren bijhouden Brussel

Als uw medewerkers zich online aan- en afmelden, kunt ze de werkuren gemakkelijker bijhouden.Werkuren bijhouden Brussel U krijgt niet alleen een beter inzicht in de gewerkte uren, uw administratie zal ook een stuk vlotter verlopen. Online tijdregistratie is een efficiënte oplossing om werkuren bij te houden.

Efficiënte oplossing

Online tijdregistratie is heel nauwkeurig. Uw medewerkers kunnen hun werkuren bijhouden per dag, week, maand, medewerker of project. Dankzij de snelle en eenvoudige registratie bespaart u veel tijd en geld. Zo hebben uw medewerkers meer tijd om zich te concentreren op belangrijke taken.

Online tijdregistratie is beschikbaar voor alle toestellen, zowel voor Apple als Android. Bovendien kunt u op elk toestel de werkuren raadplegen en eventueel aanpassen. Automatische online tijdregistratie is een meerwaarde voor uw bedrijf!

Op zoek naar een partner regio Brussel voor de implementatie van online tijdregistratie om de werkuren bij te houden? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio Brussel?
Contacteer ons op het nummer:
02 669 17 30